WoodEye

Innovativ Vision AB er bedriften bak WoodEye-skanneren og er en av verdens ledende leverandører av systemer for kvalitetsstyring til treindustrien. Framgangen bygger på stadig utvikling der man med lanseringen av WoodEye 5 har nådd fram til femte generasjon system for optisk skanning.  Fønhus Maskin representerer WoodEye i Norge.

 

          WoodEye 5

Woodeye 5I WoodEye 5 har man tatt vare på det beste av over 20 års erfaring fra over 400 installasjoner.

Systemplattformen er konstruert fra bunnen av, med utgangspunkt fra dagens ledende standarder for hard/software, kamera- og belysningsteknikk, grafiske brukergrensesnitt og datakommunikasjon.

Det er også skapt et helt integrert system.  Alt av mekanisk utstyr for inn- og utmating er samlet i en enhet, og skanneren har fått nytt funksjonelt design.
 

 

Riktig kvalitet er nøkkelen till optimal produksjon

 

 WoodEye 5 gir de ferdige produktene nøyaktig den kvaliteten som sorteringsorderen krever, høy produksjonstakt og minimalt med feilaktig utsortering. Det er en kombinasjon som er vanskelig å oppnå ved visuell, manuell sortering.
 
WoodEye 5 skanner trevirkets alle fire sider i tillegg til begge endeflatene. Optisk skanning gir informasjon som bland annet avstand til årringer, margposisjon og kviststruktur.
 

Berøringsskjerm

WoodEye 5 har fått et helt nytt Windows 7-basert system som kommuniserer med operatøren via et nyutviklet, menybasert grafisk grensesnitt.

Systemet er enkelt å bruke der alle innstillinger håndteres via en stor oversiktlig berøringsskjerm. 
 

 

 

 

For mer info: www.woodeye.se